Blog

Idei Cadouri Craciun

idei cadouri craciun

Alegerea celor mai frumoase idei de cadouri Craciun porneste din directia intelegeri semnificatiei sarbatorii Craciunului.

Ca si majoritatea traditiilor, la fel si Craciunul isi are radacinile adanc infipte in religie sau generic vorbind in spiritualitate.

De-a lungul anilor indiferent de contextul politic in continua schimbare si de razboaiele secolului XX, sarbatoarea Craciunului a ramas neatinsa in constiinta oamenilor.

Dincolo de aspiratii religioase, Craciunul trebuie sa ramana o ancora spirituala in constiinta noastra si a copiilor nostri. Un fel de punct neutru in lumea secolului XXI, o ancora infipta bine intr-un pamant aflat departe de lumea noastra agitata, competitiva si plina de ego.

Mai mult ca niciodata, astazi, avem nevoie de Craciun, deoarce Craciunul ne invata despre adevarata iubire, iubirea de oferii si nu cea de a primi .

Craciun = Consumerism !?

Lumea noastra are la baza inrobirea prin crearea de necesitati nenecesare fiintei noastre.

Asemenea unei eclipse de soare care apare extrem de rar, frumusetea acesteia este accentuata de raritatea ei.

Consumerismul de zi cu zi, este adevarata problema, deoarece acesta creaza o rutina bolnavicioasa, maligna. Daca am vedea eclipsa de soare la fiecare ora din zi, aceasta ar deveni plictisitoare, de neobservat, chiar plictisitoare .

Momentul cand Craciunul devine consumerism este momentul cand decidem sa ne iubim pe noi insine prin mancare si bautura in exces, prin achizitionarea de noi proprietati materiale necesare egoului nostru individual. Partea cea mai trista este ca aceste nevoi nici macar nu sunt ale noastre. Acestea sunt formulate de societate si sunt implementate de media printr-o caracatita de instrumente de manipulare.

Craciunul este un prilej extraordinar de a experimenta iubirea de a oferii, motiv pentru care nu poate fi pus in balanta cu consumerismul.

Ce idei cadouri Craciun va propunem noi?

Ajungand si la partea de marketing, dorim sa va propunem o serie de seturi de cadouri de Craciun, autentice. Ideile de cadouri de Craciun propuse de noi pentru anul 2020 respecta urmatoarele principi:

  • au semnificatie specifica Craciunului;
  • sunt cadouri unisex;
  • ideale pentru orice categorie de varsta si grad de rudenie sau legatura sociala;
  • realizate din materiale naturale respectand principile de reciclare;
  • elegante, de bun gust;
  • realizate in Romania in atelierul nostru;

Pentru anul 2020 va propunem urmatoarele idei Cadouri Craciun ce contin seturi de globuri de Craciun deosebite de 24, 36 sau 48 de globuri :

Cadouri de Craciun Globuri Animale

Modelul de Cadouri de Craciun Globuri Animale face parte din categoria Cadouri Originale de Craciun, realizat artizanal in atelierul nostru din Romania.

Cadouri de Craciun Globuri Cerbi si Caprioare

Modelul de Cadouri de Craciun Globuri Cerbi si Caprioare face parte din categoria Cadouri Originale de Craciun, realizat artizanal in atelierul nostru din Romania.

Cadouri de Craciun Globuri Decupaje

Modelul de Cadouri de Cadouri de Craciun Globuri Decupaje face parte din categoria Cadouri Originale de Craciun, realizat artizanal in atelierul nostru din Romania.

Cadouri de Craciun Globuri Elegante

Modelul de Cadouri de Craciun Globuri Elegante face parte din categoria Cadouri Originale de Craciun, realizat artizanal in atelierul nostru din Romania.

Cadouri de Craciun Globuri Familie

Modelul de Cadouri de Craciun Globuri Familie face parte din categoria Cadouri Originale de Craciun, realizat artizanal in atelierul nostru din Romania.

Cadouri de Craciun Globuri Fundita

Modelul de Cadouri de Craciun Globuri Fundita face parte din categoria Cadouri Originale de Craciun, realizat artizanal in atelierul nostru din Romania.

Cadouri de Craciun Globuri Gravate

Modelul de Cadouri de Craciun Globuri Gravate face parte din categoria Cadouri Originale de Craciun, realizat artizanal in atelierul nostru din Romania.

Cadouri de Craciun Globuri Religioase

Modelul de Cadouri de Craciun Globuri Religioase face parte din categoria Cadouri Originale de Craciun, realizat artizanal in atelierul nostru din Romania.

Cadouri de Craciun Globuri Vintage

Modelul de Cadouri de Craciun Globuri Vintage face parte din categoria Cadouri Originale de Craciun, realizat artizanal in atelierul nostru din Romania.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri ne puteti contacta prin urmatoarele modalitati:

– Telefon : 0752.031.950
– Email : office@smartlaser.ro
Rubrica de Contact
Pagina Oficiala de Facebook Smart Laser

Cu respect,
Smart Laser