Blog

Jucarii Inteligente

Aparat Foto Jucarie
Fericirea Prezentului si Succesul Viitorului

Orice parinte isi doreste un viitor dar si un prezent incununat de succese si in primul rand fericire pentru copii sai. Dupa cum vedem notiunea de viitor este strans legata de succesul dorit iar notiunea de prezent este legata de fericirea dorita. Oare exista posibilitatea de fericire in prezent dar si de succes in viitor pe care o dorim copiilor nostri ?

Copiii sunt asemenea unui burete, absorb informatiile din absolut orice experienta din viata lor iar cantitatiile de informatii pe care la proceseaza sunt enorme, motiv pentru care este deosebit de important ca parintii sa le ofere experiente de viata diverse.

Ideal ar fi ca experientele copiilor sa le ofere in prezent fericire iar pe viitor succes, un succes care se obtine prin dezvoltare personala si prin incurajarea creativitatii.

Jucaria reprezinta modalitatea cea mai eficienta de a creea o experienta completa copiilor nostri. Problema este ca o mare parte a jucariilor din comert sunt gandite pentru a oferii o placere de moment si care in multe situatii inhiba dezvoltarea personala si creativitatea. In multe situatii jucariile dezvolta latura de violenta, ego, etc.

Jucarii Inteligente – Jucariile care ofera fericire in prezent si succes in viitor !

Cum putem deosebi jucariile inteligente de jucariile care inhiba dezvoltarea personala si creativitatea ?

In primul rand alegerea jucariilor este strans legata de varsta copiilor dar si de abilitatiile si de experienta lor deja existenta  Acest articol nu va trata partea de pshiologie care se ocupa cu dezvoltarea personala si creativa, dar recomandam lectura si aprofundarea acestor capitole.

 

Conceptul Smartlaser

Ideea noastra este de a ne adresa in prezent unui copil curios si creativ, abilitatii pe care le poseda totii copii, iar mai apoi sa contribuim la un viitor om frumos, responsabil si constient.

In implementarea produselor noastre impreuna cu clientii nostri dorim sa respectam urmatoarele principii:

1. Jucarii Creative

Jucariile se monteaza de catre copii impreuna cu partintii, astfel incurajam creativitatea, lucrul in echipa precum si abilitatile de asociere si responsabilitatea in utilizarea lor ulterioara.

2.Jucarii Nonviolente

Jucariile realizate de noi trebuie sa respecte principiul nonviolentei umane si animale.

3. Jucarii Lemn

Jucariile sunt realizate din lemn, astfel incurajam interactiunea si caracterul ludic legat de natura.

4. Jucarii Ecologice

Jucariile sunt realizate fara utilizarea pe cat cu putinta a produselor si tratamentelor chimice. Recomandam ca jucariile sa nu fie vopsite si sa reprezinte culoarea naturala a lemnului din care acestea sunt realizate.

5. Jucarii Reciclabile

Implementam cu deosebita atentie concepte de produse care sa se integreze cu succes in procesul de reciclare.

 

SmartLaser se contureaza in jurul valorilor de unicitate, calitate si responsabilitate fata de natura. Dorim sa promovam produse realizate local in Romania, produse care sa surprinda prin originalitate si utilitate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri ne puteti contacta prin urmatoarele modalitati:

– Telefon : 0752.031.950
– Email : office@smartlaser.ro
Pagina Oficiala de Facebook Smart Laser