Vizunea Smart Laser

 

 

     Idea, Smart Laser, este de a crea produse cu un design specific fiecarui concept implementat de clientii nostri si de a realiza produse cu un grad ridicat de utilitate in deplina armonie cu criterii de reciclare si responsabilitate fata de natura.

     Scopul nostru este de a crea produse personalizate atat pentru persoane fizice cat si pentru clientii nostri business din domenii precum : organizatori, ateliere handmade, florarii, magazine specifice, organizatii, etc

De asemenea, incurajam productia locala de produse astfel ca produsele noastre sunt realizate 100% in Romania.

Smart Laser , atelier de creatie, proiectare si executie produse personalizate unicat.

     Produsele realizate de noi sunt create si proiectate alaturi de partenerii nostri pana la cel mai mic detaliu.

Detinem echipamente laser de mare precizie, suntem importatori de echipamente si componente laser. Totodata optimizam in mod constant productia pentru ca serviciile, produsele si preturile noastre sa fie la inaltimea asteptarii clientiilor nostrii.

Smart Laser, furnizorul tau de obiecte unicat pentru afacerea ta !

     Stim ca reteta succesului in business este concretizata printr-o buna colaborare intre toti agentii circuitului comercial.

Discounturi bazate pe o relatie business de succes.
Partener Bronz – Discount 15%

     Ne contactezi la numarul 0752.031.950 si devi partenerul nostru adaugand pe websiteul tau de prezentare parteneriatul cu noi si primesti un cupon permanent de reducere  15% pentru orice comanda !

Partener Silver – Discount 30%

     Conditii Partener Bronz + comenzi de minim 1000 lei/luna din pretul cu discount si primesti un cupon permanent de reducere 30% pentru orice comanda !

Partener Gold – Discount 50%

     Conditii Partener Bronz + comenzi de minim 3000 lei/luna din pretul cu discount si primesti un cupon permanent de reducere 50% pentru orice comanda!

Prin partener intelegem persoane juridice precum: organizatori, ateliere handmade, florarii, magazine specifice, organizatii, etc

Daca aveti intrebari sau nelamuriri ne puteti contacta prin urmatoarele modalitati:
– Telefon : 0752.031.950 ( Arion Ovidiu )
– Email : office@smartlaser.ro
Rubrica de Contact
Pagina Oficiala de Facebook Smart Laser

Cu respect,
Smart Laser